Lars Daniëls verbindt zijn toekomst aan Perswijn

(Ingezonden bericht)

Voor velen in de Nederlandse wijnwereld is het wellicht geen verrassing meer, maar misschien voor vele wijnliefhebbers en lezers van Perswijn wel: vanaf 1 januari 2023 is Lars Daniëls mede-eigenaar van Perswijn. Hij wordt ook adjunct-hoofdredacteur.

Ronald de Groot, oprichter van Perswijn, blijft intensief betrokken als mede-eigenaar en hoofdredacteur. Hiermee zet het belangrijkste wijnmagazine in de Nederlandse taal (in print en online), dat tevens een succesvolle evenemententak heeft, een grote stap met het oog op de toekomst. Op deze manier wil Perswijn de continuïteit en de kwaliteit voor de komende jaren waarborgen.

Lars Daniëls (1971) is Magister Vini en al 15 jaar betrokken bij Perswijn, waarvan de afgelopen 5 jaar steeds intensiever. ‘Het voelt heel goed en natuurlijk dat ik mij voor lange tijd nog meer aan Perswijn verbind’, aldus Lars. ‘Werken voor en aan Perswijn is het mooiste werk dat ik me kan voorstellen. Ik ben Ronald de Groot dan ook zeer dankbaar voor het vertrouwen dat we samen Perswijn nog beter kunnen maken.’

Share

Comments are closed

Welkom

Vijf in de klok. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2023 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes