Vakprijs voor alcoholvrije drank

Image by congerdesign from Pixabay

De alcoholvrije slijterij NIX & NIX in Haarlem lanceert de Dutch Non Alcoholic Spirit Awards.

Producenten uit binnen- en buitenland zijn uitgenodigd om hun alcoholvrije spirits in te zenden. De jurering vindt plaats op 30 september.

Beoordeeld wordt uiteraard de smaak, maar ook het concept en verpakking/design wegen mee. De jury bestaat onder anderen uit cocktail personality en -expert Timo Janse, Mister Cocktail Albert van Beeck Calkoen en cocktail influencer en oprichter van Cocktailicious Bart Waterschoot.

• Ook leuk: Alcoholvrije spirits – een sterk verhaal

“Alcoholvrije sterke dranken zijn goed voor 40% van de omzet”, aldus de organisatie. “Hoog tijd voor een officiële nationale alcoholvrije dranken vakprijs die zowel lokale als internationale merken beoordeelt.”

Timo Janse: “Alcoholvrije spirits krijgen steeds meer ruimte in het assortiment voor cocktails. Door de unieke smaken lukt het steeds beter om verrassende cocktails neer te zetten zonder alcohol te hoeven gebruiken.”

Bart Waterschoot (Cocktailicious): “Onze site wordt veel bezocht door mensen die thuis zelf lekkere cocktails willen maken en we zien de afgelopen twee jaar een flinke stijging in bezoekers voor onze alcoholvrije cocktails.”

Wim Boekema (NIX & NIX): “We gaan op zoek naar de beste smaken en merken in deze categorie. Wij zijn enorm blij dat we de jurering in de handen hebben kunnen leggen van experts zoals Timo, Albert en Bart.”

Share

Comments are closed

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes