Claudia van Dongen eerste genomineerde Wijnvrouw van het Jaar 2021

Vlnr: Clarissa Slingerland (MissPublicity), Claudia van Dongen, Peter van Houtert (o.a. KVNW), Barbara Verbeek (Wijntheater)

Stichting Wijnvrouw van het Jaar heeft Claudia van Dongen als eerste genomineerd voor de titel Wijnvrouw van het Jaar 2021. Later dit jaar worden nog drie vrouwen voorgedragen. De nationale award Wijnvrouw van het Jaar gaat haar derde jaar in en is een initiatief van het Wijntheater en MissPublicity.

Claudia van Dongen timmert al sinds 1989 aan de weg als ‘wijninspirator’. Ze is vinoloog, wijndocent, organisator van wijnstudiereizen en heeft als adviseur en inkoper bij bekende wijnimporteurs gewerkt.

Vanuit haar eigen wijnadviesbureau organiseert Claudia als register wijndocent en register vinoloog cursussen, masterclasses en workshops op alle niveaus. Daarnaast is ze wijntrainer, docent bij de Wijnacademie en sinds vijf jaar ook lid van de landelijke examencommissie van wijnexamens.

Meer info: www.wijnvrouwvanhetjaar.nl

Share

Comments are closed

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes