Roy Pelgrim versterkt salesteam Anfors Imperial

(Ingezonden bericht)

Roy Pelgrim (r)

Befaamde sommelier maakt carrièreswitch

Rotterdam, 2 juli 2020Op 1 augustus 2020 start Roy Pelgrim fulltime als wijnadviseur bij Anfors Imperial.

Meer dan 30 jaar genoot hij met volle teugen van het werken in de horeca, waarvan de laatste twee jaar bij Tribeca** in Heeze.

Hij is dan ook zeer succesvol: Pelgrim is een van de twaalf sommeliers in Nederland met het International Sommelier Certificate op zak, was twee keer beste sommelier in Nederland, werd SVH Wijnmeester in 2002 en vertegenwoordigde meerdere keren Nederland op het Wereldkampioenschap voor Sommeliers in Chili en Argentinië.

Ook is hij in het bezit van de ‘Weinakademiker Award’; een jaarlijks terugkerende prijs voor de best geslaagde WSET Diploma student in de Benelux. 

Beste van twee werelden voor Roy


Roy: “Het is tijd voor iets nieuws. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit mooie bedrijf. De horeca zit te veel in mij verweven om het helemaal los te laten. Bij Anfors Imperial combineer ik het beste van alle werelden: mijn liefde voor de wijn, het horecavak én meer balans in de agenda. Ik vind het een uitdaging om samen met de klant de best passende wijnen te selecteren uit het loepzuivere en karaktervolle assortiment. Daar ga ik al mijn passie, kennis en energie voor inzetten.” 

Kennis en service voor de klanten


Hans Bijvoets kijkt uit naar de samenwerking: “Met zijn kennis, kunde en staat van dienst zie ik zijn keuze als een compliment voor onze portfolio. Voor mij is Roy de godfather van de Nederlandse sommeliers. Hij heeft zoveel jonge talenten opgeleid en weet als geen ander kennis van wijn en wijnspijs over te brengen. Hij functioneert al decennia op topniveau en is gewend dito service te leveren. Daarom denk ik dat ook klanten blij zijn met de uitbreiding van onze sales op dit niveau.”

Share

Comments are closed

Welkom

Vijf in de klok. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2023 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes