Crozes-Hermitage komt 24 februari 2020 naar Amsterdam

Foto van Instagram

Crozes-Hermitage komt naar Nederland op maandag 24 februari. De appellatie in de noordelijke Rhône bezoekt elk jaar een andere wereldstad. Na Parijs, Brussel, Londen, Stockholm, Berlijn en Kopenhagen is dit jaar de beurt aan Amsterdam.

_

• Meld je aan:
https://www.businessfrance-events.nl
_

Op maandag 24 februari is er een B2B-proeverij in het Conservatorium Hotel in Amsterdam van 13:30 tot 18 uur. Zowel rode wijn van syrah als witte wijn van marsanne en roussanne staan op de proeftafels.

Van de 23 deelnemende wijndomeinen zijn er 12 in eigen persoon aanwezig zijn. Enkelen van hen zijn op zoek naar vertegenwoordiging op de Nederlandse markt.

Twee masterclasses van Rhône-kenner en redacteur bij Perswijn Lars Daniëls over de regio in het algemeen en de jaargang 2015 in het bijzonder zijn reeds volgeboekt.

Ontdek de stadsgids ‘Amsterdam door Crozes-Hermitage’

Ter gelegenheid van de bezoeken aan de Europese steden wordt een (online) magazine gemaakt om kennis te maken met de lokale gastronomen, sommeliers, wijnhandelaren en chefs. De Amsterdam-editie is nog in de maak.

Bekijk hier de edities over Parijs, Brussel, Stockholm, Londen, Berlijn en Kopenhagen:
https://www.crozes-hermitage-wines.com/#!home

Aanmelden voor deze proeverij

Schrijf je in (uitsluitend wijn- en horecaprofessionals en wijnpers) via:
https://www.businessfrance-events.nl

Meer info

michele.laine@businessfrance.fr
020 794 19 64

Locatie

Conservatorium Hotel
Paulus Potterstraat 50, 1071 DB Amsterdam
OV: trams en bussen stoppen voor de deur
Parkeren: Q-Park Museumplein

Deze wijnhuizen zijn van de partij

Domaine et Maison les Alexandrins – Domaine les Bruyères – Cave de Tain – M. Chapoutier – Domaine Yann Chave – Domaine du Colombier – Domaine des Combat – Domaine Combier – Domaine Emmanuel Darnaud – Domaine Jean Esprit – Fayolle Fils & Fille – Domaine Ferraton Père et Fils – E. Guigal – Domaine Laurent Habrard – Domaine Jaboulet Philippe & Vincent – Domaine Gaylord Machon – Domaine Melody – Domaine Pradelle – Domaine les Quatre Vents – Domaine des Rémizières – Domaine des Sept Chemins – Les Vins de Vienne – Domaine François Villard

• Extra: De 12 wijnboeren die in eigen persoon op deze proeverij aanwezig zijn stellen zich voor:

https://wino.sjakes.com/2020/01/22/het-complexe-terroir-maakt-elke-cuvee-uniek-proef-crozes-hermitage-op-maandag-24-februari-in-amsterdam/

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes