Vicente Gandía kiest voor Delta Wines

(Ingezonden bericht)

Vlnr: Didyne Snoek (Senior Buyer Delta Wines), Joris Snelten (CEO Delta Wines), Javier Gandía en Russell Burgess (Export Director Vicente Gandía)

Wij zijn zeer verheugd dat het gerenommeerde Spaanse wijnhuis Vicente Gandía ons het vertrouwen heeft gegeven om vanaf 1 september 2020 haar wijnen exclusief te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. Director General Javier Gandía en CEO Joris Snelten tekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Javier Gandía: “Wij zijn blij een partner op de Nederlandse markt te hebben gevonden die net als wij onafhankelijk, marktgericht en slagvaardig is. Delta Wines voelt als familie”.

Joris Snelten: “Vicente Gandía vult op een fantastische manier een gat in ons portfolio op. Wij zijn blij en trots dat zij het vertrouwen in ons hebben uitgesproken en zullen er vol enthousiasme voor zorgen dat dit mooie merk nog meer consumenten gaat bereiken”.

Vicente Gandía is een grote en stabiele speler op de Nederlandse markt met bekende merken als Hoya de Cadenas, Nebla en Marqués del Turia. Omdat deze wijnen een uitzonderlijk goede verhouding tussen kwaliteit en prijs hebben, sluiten zij naadloos aan bij het portfolio van DGS WIJN.

Er zullen op korte termijn ook nieuwe en vaak innovatieve concepten worden gelanceerd zoals een Bobal Blanco & Nero van de succesvolle wijnmaker Pepe Hidalgo. Op basis van onze kennis van de Nederlandse markt zullen wij samen met het team van Vicente Gandía nieuwe wijnen gaan ontwikkelen voor vakhandel, horeca en retail.

Via onze horeca leverende partners in de markt kunnen wij de bestaande distributie aan hotels, restaurants en cateraars probleemloos garanderen.

VICENTE GANDÍA
Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 te Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen.

Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten.

Vicente Gandiá wordt gekarakteriseerd door haar internationale aanpak die ervoor gezorgd heeft dat de wijnen in meer dan 90 landen en op 5 continenten verkocht worden.

DELTA WINES
Delta Wines is een internationaal georiënteerde marktspeler in wijn, met een belangrijke rol op de Nederlandse markt. Delta Wines omvat zeven autonome bedrijven met één backoffice in Waddinxveen, Nederland en is de grootste wijnimporteur in Nederland.

Het bedrijf heeft een jong en ambitieus team met een groot onderscheidend vermogen. Onze verschillende werkmaatschappijen waaronder DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders, Pallas Wines en La Source, selecteren hun wijnen wereldwijd en leveren zowel aan detailhandel als groothandel, traditionele vakhandel, taxfree, online en export.

Share

Comments are closed

Welkom

Vijf in de klok. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2022 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes