Toscane: Welkom Tenuta di Arceno, ‘The best of both worlds’

(Ingezonden bericht)

Tilburg, 10 januari 2020 _ Verbunt Verlinden zal officieel per 1 februari a.s. het Italiaanse Estate Tenuta di Arceno in het portfolio verwelkomen. Tenuta di Arceno is een prachtig, modern wijnhuis in Toscane, gelegen in de Chianti Classico, met een rijke historie. De wijnen van Tenuta di Arceno vervangen het assortiment van Villa Trasqua binnen het portfolio van Verbunt Verlinden. 

Het wijnhuis is onderdeel van Jackson Family Wines, bekend van o.a. Kendall-Jackson en La Crema. Ook de ‘super tuscan’ wijnen van Arcanum, tot voor kort een apart merk, worden onder de vlag van Tenuta di Arceno gemaakt. De jaarlijkse bekroningen door de internationale wijnpers zoals Robert Parker en James Suckling bevestigen de kwaliteit van het huis. 

De wijnen zijn elegant gemaakt en geschikt voor een breed publiek. Italië heeft net als ieder wijnland zijn tradities wat betreft de manier van wijn maken. Tenuta di Arceno respecteert deze tradities, maar blijft ook continue innoveren. 

The best of both worlds! 

Over Verbunt Verlinden 
In 2018 zijn de bedrijven Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover samen verder gegaan onder de naam Verbunt Verlinden. Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden richt zich op groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. Verbunt Verlinden is onderdeel van het familiebedrijf Salentein, eigendom van de familie van wijlen Mijndert Pon. 

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

Tastin’ France | 20 oktober 2020

Tastin’ France | 20 oktober 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes