Steven Goossens directeur België bij e-Luscious (Wijnvoordeel etc.)

(Ingezonden bericht)

Steven Goossens, Wijndirecteur België

“Ambitie om met onze webshops absoluut online marktleider te worden”

Lummen, 17 december 2020 – De grootste online wijnverkoper in de Benelux e-Luscious haalt Steven Goossens aan boord als Wijndirecteur België. Hiermee wil de e-commercegroep achter de webshops Wijnbeurs.be, Bourseduvin.be, LeonColaris.be, Leoncolaris.nl, Koffievoordeel.nl, Koffiemarkt.be en Cafebonmarché.be haar positie op de Belgische markt versterken.

De Belg heeft de weg naar de wijnwebshop gevonden. “Daar zijn we blij om,” zegt Bart Kuppens, CEO van e-Luscious. “Maar er is nog heel wat groeipotentieel. Met de benoeming van Steven komen passie voor wijn, ervaring met e-commerce en overall leiderschap mooi bij elkaar, aangevuld met zijn specifiek Belgische knowhow.”

De plannen van Goossens zijn duidelijk: “Het is mijn ambitie om van e-Luscious België de grootste speler op het gebied van e-commerce in wijn en koffie op de Belgische markt te maken.”

In het kader van de verbreding van het aanbod lanceerde e-Luscious deze maand nog LeonColaris.be. Deze nieuwe e-shop voor wijnen mikt vooral op wijnliefhebbers die zoeken naar exclusievere flessen.

Marktleiderschap versterken


De focus van Goossens zal op wijnbeurs.be, bourseduvin.be en bovenal LeonColaris.be liggen. “Ik wil de positie van onze webshops consolideren in het Belgische e-commercelandschap. Wij moeten de logische keuze worden voor wie online wijn wil kopen,” aldus Goossens.

e-Luscious kent een sterke groei op de Belgische markt, met 80 procent meer omzet dan het vorige boekjaar.

Goossens bekleedde jarenlang leidinggevende posities bij vooraanstaande Belgische bedrijven. Daarnaast runde hij zijn eigen import- en groothandelsbedrijf voor boutique wineries. Met deze sterke achtergrond in marketing en business development, ervaring in de wijnwereld en vooral een absolute passie voor het product, wil hij bijdragen aan de verdere acceleratie van de groei van e-Luscious in België.

Goossens: “Dit is dé uitdaging waar ik naar op zoek was. Het is ‘the best of both worlds’: ik zal mijn expertise in marketing en business development kunnen combineren met het product waar ik door ben gepassioneerd.”

Goossens start op 1 januari bij e-Luscious. Hij neemt de fakkel over van Paul van Boxstael. Die doet, na jarenlang het boegbeeld van de Wijnbeurs in België te zijn geweest, een stap terug op weg naar zijn welverdiende pensioen.

Share

Comments are closed

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes