Le Vineur introduceert: Restaurantwijnen giftboxes

(Ingezonden bericht)

Amsterdam, 6 april 2020Le Vineur introduceert de Restaurantwijnen giftboxes waarvan 25% van de omzet naar de deelnemende restaurants gaat.

Wijnimporteur Le Vineur heeft met een aantal van haar klanten, gerenommeerde restaurants en wijnbars waar aandacht voor wijn centraal staat, een aantal giftboxes samengesteld waarin wijnen zitten die normaal gesproken alleen op de wijnkaarten van deze zaken te vinden is,

De sommeliers van deze zaken hebben elk hun favoriete wijnen geselecteerd voor deze boxen, en deze voorzien van hun eigen proefnotities. Door deze unieke samenwerking hebben wijnliefhebbers de kans om deze wijnen te proeven en erover te leren. En ze steunen daarbij de betreffende zaken, want 25% van de gerealiseerde omzet gaat naar deze zaken. 

Kariem Hamed, eigenaar van Le Vineur: ‘Door deze crisis is het besef ontstaan dat we met zijn allen afhankelijk van elkaar zijn. Door deze pakketten in samenwerking met onze restaurants en wijnbars aan te bieden, kunnen we vanuit ons steentje bijdragen aan continuïteit. En de klanten – van Le Vineur of de restaurants – hebben een unieke mogelijkheid om deze wijnen voor thuis te bestellen’.

Er wordt geprobeerd om deze giftboxes zo laagdrempelig mogelijk te houden. Zo is er al een box met 3 witte wijnen voor €33,95. Een box met 3 witte en 3 rode wijnen kost €82,95. Gedurende de periode dat de horeca nog gesloten is zullen wekelijks nieuwe wijnen toegevoegd worden aan de selectie, zodat klanten meerdere keren een box kunnen bestellen met verschillende wijnen. 

Wim Wiersma, eigenaar Wijnbar Shiraz (wijnbar van het jaar 2020): ‘We vonden dit gelijk al een mooi initiatief. Het is een laagdrempelige manier voor wijnliefhebbers om mooie horecawijnen tegen retail prijzen thuis te drinken. En alle vormen van support in deze tijden zijn welkom ’.

Johanneke van Iwaarden, mede-eigenaar Breda Horecagroep: ‘Deze tijden van crisis dwingt tot anders denken en nieuwe vormen van samenwerking.  Met dit initiatief kunnen we de mensen laten zien hoe verweven de horeca-keten is en daarmee ook afhankelijk van elkaar’.

Kariem, tot slot: ‘Ik hoop ook van harte dat anderen dit voorbeeld zullen volgen. Hoe meer partijen elkaar in deze periode weten te vinden om samen leuke initiatieven te ontplooien, hoe beter wat mij betreft’. 

De Restaurantwijnen boxes zijn te koop op https://www.levineur.com/nl/restaurantwijnen-box.html. Verzendkosten zijn extra, maar er kan een afhaal- of bezorg afspraak gemaakt worden na de bestelling. 

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes