Olé, eindelijk een bubbel waar iedereen van kan genieten!

(Ingezonden bericht)

Deze Spaanse bubbels van Vilarnau zijn een verantwoorde keuze; vegan, biologisch en met slechts 23 calorieën per glas óók nog lekker light! Dat is 70% minder calorieën dan andere mousserende wijnen, Salud!

Vlakbij Barcelona vind je Vilarnau, producent van geavanceerde biologische Cava. Dit wijnhuis maakt nu ook een echte wijn zónder alcohol, net zo trendy en bruisend als de stad Barcelona. De smaak is heel fruitig en toegankelijk; ideaal voor een zomerse dag of op een feestje.

On trend: NOLO


De afgelopen jaren is de populariteit van alcoholvrije dranken enorm gegroeid. Deze trend staat bekend als NOLO (‘No alcohol’ en ‘Low alcohol’ ) en zet naar verwachting de komende jaren alleen nog maar verder door.

Waarom blijft deze consumptie van alcoholvrije en -arme drankjes groeien? Uit het IWSR Domestic Volume Report NL 2020 blijkt dat hier meerdere verklaringen voor zijn: NOLO drinken is gezonder, het heeft een positiever imago dan voorheen en de kwaliteit wordt steeds beter.

Vilarnau is de uitdaging aangegaan en heeft de nieuwste innovatieve technieken gebruikt om de bubbel alcoholvrij, maar vol smaak, op de markt te zetten. Eerst wordt de mousserende wijn gemaakt volgens het ‘normale’ proces. Vervolgens wordt de alcohol uit de wijn gehaald door middel van de-alcoholisatie. Op deze manier blijven de kenmerkende fruitige aroma’s van de wijn behouden.

Vilarnau 0,0% in een paar sprankelende feiten:


• 100% vegan gecertificeerd
• Duurzaam geproduceerd met minimale impact op het milieu
• Low-cal: slechts 23 calorieën per 100 ml
• Tot 70% minder calorieën in verhouding tot andere bubbels

PS: De bubbels zijn verkrijgbaar via The Wine List, met een sprankelende consumentenactie! Bestel met code “0.0” en betaal slechts € 9,95 per fles en geen verzendkosten!

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

wino-nieuwsbrief #35, okt 2020

wino-nieuwsbrief #35, okt 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes