LFE versterkt horeca-team

(Ingezonden bericht)

Mathijs Cottaar en Marcel Glas

Maartensdijk, 20 augustus 2020Per 1 september 2020 breidt wijnbedrijf LFE haar horeca-team uit met twee professionals om zo haar positie verder te versterken. 

Met de ambitie om in de horeca te kunnen blijven groeien, vond wijnbedrijf LFE in Mathijs Cottaar en Marcel Glas de juiste personen om dit te helpen realiseren.

“De afgelopen jaren zijn we fors gegroeid in de horeca”, zegt Algemeen Directeur Marcel Kerkmeester. “Naast het aanbieden van de beste wijnen tegen de scherpste prijs, onderscheiden wij ons meer en meer als kennispartner. Door conceptmatig en doelgroepgericht te werken, helpen wij horeca-ondernemers een hogere wijnomzet te halen. Juist in deze roerige tijden van groot belang.”

Mathijs Cottaar, afkomstig van Unilever, start als Business Unit Manager Out of Home. Hij beschikt naast een brede business opleiding over ruim 10 jaar ervaring in het Out of Home kanaal, zowel in Nederland als België. De laatste 5 jaar had hij een salesfunctie bij Unilever Nederland. Mathijs treedt tevens toe tot het Management Team van LFE.

Marcel Glas verlaat na 10 jaar Oud Reuchlin & Boelen. Met in totaal 23 jaar aan horeca-ervaring komt hij het team als Key Accountmanager Out of Home versterken. 

“Wij zijn heel blij dat we ons team met deze twee professionals kunnen uitbreiden. Dit draagt ongetwijfeld bij om binnen de horeca een vooraanstaande speler te blijven en onze positie verder uit te bouwen”, aldus Kerkmeester.

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes