Horeca blijft nog dicht, SVH opleider opent met online E-Training

(Ingezonden bericht)

Horeca Stichting Nederland (HSN) lanceert online Spoedcursus Sociale Hygiëne

Breda, 21 april 2020. ’s Lands grootste Horeca opleidingsinstituut HSN brengt haar Spoedcursus Sociale Hygiëne volledig op video uit met haar nieuwe E-Training. Vorige week kondigde SVH al aan de examens weer te hervatten vanwege de grote behoefte aan gediplomeerden na de Coronacrisis. HSN is het enige horeca instituut dat momenteel een alternatief biedt voor de klassikale trainingen. Bijkomend voordeel: de online Spoedcursus is voordeliger en kost minder tijd dan de klassikale cursus. Alleen voor het examen moet je nog de deur uit naar een van de landelijk verspreide toetscentra, die geheel binnen de richtlijnen van het RIVM examineren.

Behoefte aan nieuwe gediplomeerden

Het diploma Sociale Hygiëne is verplicht voor al diegenen die te maken hebben met alcoholverstrekking. Niet alleen in de Horeca, maar ook in slijterijen en borrelshops geldt dat er altijd één persoon aanwezig moet zijn met een geldig diploma. “Wij zien dat er nu een toenemende behoefte is aan Sociale Hygiëne diploma’s van uit de supermarktbranche naast de Horeca die zich voorbereidt om weer aan de slag te gaan.” aldus Gabriëlla Café van HSN“Wij bieden de online Spoedcursus aan onze reeds ingeschreven cursisten, maar voor iedereen die juist nu snel de cursus wil volgen en het diploma behalen, is dit een uitkomst”.

Tijdwinst

Met de E-Training is het diploma heel snel te behalen. Vanaf het moment van inschrijving, wordt meteen een login code gemaild die toegang biedt tot de HSN Academy. De totale duur van de video’s is slechts 3 uur. Er is ook tijdwinst te boeken bij het computerexamen dat tot een dag van te voren kan worden ingepland. Het SVH examen duurt maximaal 40 minuten, waarbij na afronding onmiddellijk te zien is of de kandidaat geslaagd is. Vervolgens wordt het SVH Diploma binnen een week toegestuurd.

Dynamisch

HSN biedt al een zelfstudiepakket met online examentraining aan, maar de meeste belangstelling gaat altijd uit naar de klassikale trainingen vanwege het zeer hoge slagingspercentage. De online E-Training is een goed alternatief omdat het de dynamiek van een live training nabootst met bovendien een online chat voor alle vragen. Het totale pakket bestaat, naast het SVH lesboek, uit 25 videolessen, online examentraining plus het officiële SVH examen op een van de veilige toetscentra. 

Informatie:

HSN, www.hsn.nl, 076 – 52 33 666

Bekijk hier de trailer:

https://youtu.be/lyKBA3CCr88

Share
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes