ProeverijAgenda verzorgt de ticketverkoop voor je

(Ingezonden bericht)

Boekingssite voor proeverijen en bourgondische evenementen, laat nu makkelijk en snel je ticketverkoop lopen via ProeverijAgenda. Het is voor bezoekers gemakkelijk een proeverij te boeken. Alle proeverijen zijn ingedeeld per categorie en op datum. Je betaalt alleen een fee over de verkochte tickets.

Plaats je proeverij op ProeverijAgenda, wij maken een landingspagina volgens onze format voor op de site. Hier staan de omschrijving van de proeverij, wat sfeerfoto’s en liefhebbers kunnen gelijk een ticket boeken.

Heb je een proeverij alleen voor professionals, dan kan je deze plaatsen op de categorie professionals en dan zijn deze alleen door hen te reserveren. Tevens sturen wij ons adresbestand een extra mail over de proeverij.

Reserveringen worden bevestigd met een E-ticket en deze zijn voor grote events ook gemakkelijk te scannen aan de deur. 

Je ontvangt van ons een banner met een link om op je eigen site te plaatsen en om door te linken, zo krijg je geen dubbele boekingen. Wij handelen het betalingsverkeer voor je af en houden je op de hoogte van de boekingen. Je betaalt alleen per geboekte ticket een fee en er zijn geen entreekosten noch abonnementskosten.

Alle proeverijen staan overzichtelijk bij elkaar op soort en datum. Het versterkt je vindbaarheid, men hoeft geen uren meer te zoeken. 

Wil je een idee krijgen kijk dan op www.proeverijagenda.nl of stuur ons een mail met je vragen info@proeverijagenda.nl 

We verwelkomen je graag bij ProeverijAgenda!
Bourgondische groet,
Huub Vandewalle

Share

Comments are closed

Welkom

Vijf in de klok. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2022 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes