La Trappe Tripel is Beste Bier van Nederland 2019

(Ingezonden bericht)

16 mei 2019, Berkel-Enschot – Tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag, de opening van de Week van het Nederlandse Bier, is onze La Trappe Tripel bekroond met de titel ‘Beste Bier van Nederland 2019’.

Reeds in maart zijn de 76 winnende bieren van de Dutch Beer Challenge 2019 bekend gemaakt. Met trots hebben wij goud in ontvangst mogen nemen voor onze La Trappe Blond en La Trappe Tripel. Onze Quadrupel en Witte Trappist behaalden een bronzen medaille. Een enorme bekroning op dit alles is dat de La Trappe Tripel uiteindelijk verkozen is tot “Beste Bier van Nederland 2019”.

De Dutch Beer Challenge is de eerste professionele bierwedstrijd in Nederland. De competitie werd in 2014 opgericht als antwoord op de groeiende interesse in de Nederlandse biercultuur. Voor de competitie worden, door een vakkundige jury van Nederlandse en internationale bierexperts, medailles uitgereikt in 25 categorieën. Dit jaar deden maar liefst 70 brouwerijen mee met in totaal 441 verschillende bieren. Van alle gouden medaillewinnaars in de subcategorieën van de Dutch Beer Challenge, kreeg La Trappe Tripel de hoogste waardering van de jury. Hierdoor hebben wij de Mitra Award voor het ‘Beste Bier van Nederland 2019’ in ontvangst mogen nemen op 16 mei 2019 tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag, tevens de opening van de Week van het Nederlandse Bier. 

La Trappe Tripel (8%)

Een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Daarnaast heeft het bier een kandijzoet en licht moutig karakter. De afdronk is bitter en licht droog.

Proef de stilte

La Trappe Trappist is authentiek Nederlands bier uit Berkel-Enschot. Het wordt sinds 1884 gebrouwen binnen de muren van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Dat gebeurt nog altijd  onder toezicht en verantwoordelijkheid van trappistenmonniken. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Deze principes staan garant voor eerlijk, oorspronkelijk bier met een rijke historie van rust en stilte. Dat proef je.

www.latrappe.nl

Share

Comments are closed

Welkom

Vijf in de klok. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2022 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes