Wijnvrouw van het jaar 2019 – het stemmen is begonnen

Tijdens de Huishoudbeurs in de RAI is op donderdag 21 februari de vierde kandidaat voor de titel Wijnvrouw van het Jaar 2019 bekendgemaakt.

Een jaar lang is elk kwartaal een nieuwe wijnvrouw van het seizoen gekozen. Dit zijn Birthe van Meegeren, Michèle Lainé, Monique Breuer en Esmee Langereis.

De Wijnvrouw van het jaar award is een nieuw initiatief van het Wijntheater en pr-bureau MissPublicity. Volgens Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland is het de hoogste tijd om actieve wijnvrouwen in de schijnwerpers te zetten:

“De laatste jaren zien we steeds meer krachtige, energieke en gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten in de wijnwereld. Zij is iemand die met haar werk, passie, kennis of creaties de wijnwereld nog mooier heeft gemaakt.”

De jury bestaat uit Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt, Masterchef, Koffietijd), Heleen Boom (theater-restaurant Bouwkunde, sommelier) en Peter van Houtert (Directeur Verbunt Verlinden, voorzitter Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren).

Naast het oordeel van de jury, geldt ook de stem van het publiek.  Via de website www.wijnvrouwvanhetjaar.nl is het mogelijk om te stemmen op een van de vier genomineerden. 

De ‘Wijnvrouw van het Jaar 2019’ wordt bekendgemaakt op dinsdag 8 oktober tijdens de driedaagse horecabeurs BBB Maastricht.

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes