Wijnbewaarsysteem Zzysh bij Verbunt Verlinden

(Ingezonden bericht)

Na uitbreiding van ons wijnportfolio is Verbunt Verlinden nu ook exclusief importeur van Zzysh, het nummer 1 wijn bewaarsysteem.

Verbunt Verlinden is nu exclusief importeur van Zzysh. Zzysh is verkrijgbaar voor horeca en wijnvakhandel. Premium wijnen vragen om een zo goed en lang mogelijke houdbaarheid indien ze per glas geschonken worden. Een goede wijn gaat nu niet langer verloren door het drinken van bijvoorbeeld slechts enkele glazen. Ook tijdens proeverijen waarbij wijnen langer open staan en/of niet leeg geschonken worden is Zzysh een uitkomst. Voor particulier gebruik betekent het; langer genieten van een fles wijn. 

Zzysh is gespecialiseerd in het vers houden van wijn. Dit houdt in dat het een systeem ontwikkeld heeft dat ervoor zorgt dat een geopende fles wijn tot wel meer dan 60 dagen goed kan blijven. Zzysh vervangt de schadelijke zuurstof in een fles met 100% goedgekeurd argongas om het wekenlang fris te houden. Argongas is het derde meest voorkomende gas en veroorzaakt geen reactie met wijn. Het beschermt de wijn perfect tegen oxidatie en past op alle soorten wijnflessen. Er ontstaat geen vacuüm in de fles. 

Vergeleken met vacuümpompen, wijnschenksystemen of klassieke stoppers die alleen zuurstof verminderen, elimineert Zzysh zuurstof. Zzysh is ontworpen voor alle soorten wijn. Het voldoet aan de verwachtingen van wijnexperts over de hele wereld en kan gemakkelijk worden gebruikt als particulier. Ook beschikbaar voor mousserende wijn. 

Over Verbunt Verlinden 
In 2018 zijn de bedrijven Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover samen verder gegaan onder de naam Verbunt Verlinden. Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden richt zich op groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. Verbunt Verlinden is onderdeel van het familiebedrijf Salentein, eigendom van de familie van wijlen Mijndert Pon. 

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes