Proef voorjaarswijnen in 1e PROEF! Tuin van Gall & Gall

Zaandam, 3 april 2019 – Nieuwsgierig naar dé allernieuwste trends op het gebied van wijn? Of heb je zin in een lentemiddag met meer dan honderd prijswinnende wijnen om te proeven? Dan ben je op zondagmiddag 14 april welkom bij het allereerste wijnevent van wijnspecialist Gall & Gall in Hotel Arena in Amsterdam.

Tijdens PROEF! Tuin heb je alle gelegenheid om kennis te maken met bekende en minder bekende wijnen.

Proeven en vergelijken staan deze zondagmiddag centraal. Bij binnenkomst ontvang je een wijnglas, waarna gerenommeerde wijnmakers op je wachten met meer dan honderd prijswinnende wijnen, waaronder best in class wijnen als Amarone, Barolo, Bordeaux, Bourgogne (waaronder Chablis), Rhône en Rioja. Ook kan je kennismaken met biologische, biodynamische en alcoholvrije wijnen.

Daarnaast interviewt presentatrice, schrijfster en vinologe Barbara Verbeek verschillende wijnmakers. Tenslotte geeft Birthe van Meegeren (Weinakademiker en Bordeaux wine educator) een masterclass en proeverij over de oude wijnwereld versus de nieuwe wijnwereld.

Evenement: wijnevenement PROEF! Tuin
Locatie: Hotel Arena, Amsterdam
Datum: zondagmiddag 14 april van 13:00-17:00 uur
Organisatie: Gall & Gall
Meer info en toegangskaarten: www.gall.nl/proeftuin

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes