Stoney Creek voegt premium range en mini’s toe aan assortiment

(Ingezonden bericht)

Zuid-Australische wijnen voor elke gelegenheid en smaak

Amsterdam, 31 oktober 2019 – Het bekende wijnmerk Stoney Creek is al jaren één van de populairste wijnen in het schap van veel supermarkten. Fans van het Australische label kunnen hun hart ophalen, want Stoney Creek breidt haar assortiment uit met de lancering van twee premium wijnen afkomstig uit bijzondere gebieden én twee handige mini’s in petfles.

Premium range
Het ‘South Eastern’ Australische label voegt twee premium wijnen toe aan het assortiment. De witte Limestone Coast Chardonnay is een mooie, volle, vette Chardonnay afkomstig uit de gelijknamige wijnstreek Limestone Coast. Het droge en fruitige karakter van de wijn matcht goed bij visgerechten. Ook de rode Fleurieu Shiraz/Viognier is een volle, stevige wijn waarin je de Zuid-Australische zon helemaal terug proeft. Deze wijn schenk je bij een kruidig gerecht of een mooi stuk vlees. De stijlvolle, zware flessen met chique etiket hebben een verkoopprijs van €8,99.

Mini’s
Naast de premium range zijn er ook nog twee andere nieuwe producten te vinden in het Stoney Creek assortiment, namelijk mini petflesjes. Ideaal voor een eenpersoonshuishoudens en handig voor de picknick of op de camping. De flesjes bevatten 187 ml en zijn verkrijgbaar in de rode en witte variant. Je vindt ze in het schap voor €1,69 per stuk.

Stoney Creek
Stoney Creek staat bekend om haar smaakvolle borrelwijnen die, ook gastronomisch, breed inzetbaar en van constante kwaliteit zijn. Zo doet de rode wijn (€5,99), een blend van Shiraz/Grenache/Petit Verdot, denken aan kersen en zwarte bessen met kruidige tonen. De witte variant (€5,99) Chardonnay/Semillon heeft fruitige tonen van abrikoos en frisse hinten van citrusfruit. De rosé (€5,99) is zoals we hem graag zien, mooi roze van kleur, medium droog en boordevol rood fruit. Stoney Creek is verkrijgbaar bij: Boon, Boni, MCD, Plus, Coop, Deen, Deka, Dirk, Jan Linders, Poiesz, Hoogvliet, Vomar en Nettorama.

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes