Rode huiswijn HEMA volgens internationale jury de beste

(Ingezonden bericht)

“Best Value” en “Best Quality” in categorie Spaans rood

Amsterdam, 21 mei 2019 – HEMA heeft alweer twee International Salute to Excellence Awards in de wacht gesleept, dit jaar voor de rode huiswijn.

HEMA kreeg de “Best Value” en “Best Quality” awards uitgereikt tijdens de “World of Private Label” International Trade Show in de RAI in Amsterdam. Ook ontving HEMA een “Best Quality” award voor de witte Roussanne Pays d’Oc IGP 2014 (in cadeauverpakking).

Maar liefst 350 private label wijnen van 40 retailers wereldwijd deden mee om een felbegeerde Salute to Excellence Award in de wacht te slepen. De winnaars werden aangewezen door een internationale jury bestaande uit Masters of Wine, wijnschrijvers, sommeliers en retail experts.

De winnende rode huiswijn is afkomstig uit het noordoosten van Spanje. Een wijn met aroma’s van zoete cassis en bosbessen, zacht en ongecompliceerd, gemaakt van de druiven Garnacha, Tempranillo en Mazuelo. Deze huiswijn is verkrijgbaar voor €3,00 per fles in alle HEMA filialen die een wijnschap hebben.

“Wij zijn heel erg blij met het, wederom, winnen van deze internationale award. Vorig jaar al de witte huiswijn en nu de rode. We zien het als een kroon op ons dagelijks werk waarin we continu bezig zijn om de beste kwaliteitswijnen voor een mooie HEMA prijs te zoeken”, aldus Alexandra van Pouderoyen, categoriemanager wijnen en food houdbaar.

Naast de rode huiswijn was er ook een prijs voor de Roussanne die in de winkel staat in een mooie cadeau koker. Deze wijn heeft een goudgele kleur, kreeg houtrijping in Franse eiken vaten en heeft een complexe geur waarin je honing, kamille, wilde bloemen, vanille en specerijen ontdekt. Het heeft een ronde en rijke smaak met een zachte en lange afdronk. Deze wijn is verkrijgbaar voor €12,50 inclusief luxe cadeauverpakking, niet in alle filialen.

Beide wijnen kan men online bestellen via https://www.hema.nl/eten-drinken/wijn/gezien-in-de-pers

World of Private Label International Trade Show

De award ceremonie vond plaats tijdens de World of Private Label International Trade Show, die jaarlijks wordt georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association (PLMA). www.plmasalute.com.

• Bekijk hier alle winnende wijnen

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe Prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes