JP. Chenet is jarig en geeft een verjaardagsfeest voor 30 vrienden weg

(Ingezonden bericht)

Win één van de vijftien volledig verzorgde feestjes

Amsterdam, 28 oktober 2019 – Party time! JP. Chenet, het meest bekende Franse wijnmerk van Nederland, viert haar 35-jarige verjaardag op een wel hele speciale manier. Deze mijlpaal viert het wijnmerk graag met trouwe klanten, met jou dus! Daarom geeft JP. Chenet maar liefst vijftien verzorgde verjaardagsfeesten weg die jij kunt winnen! Een uniek feest bij jou thuis, met je favoriete wijn, 30 van je beste vrienden en de catering en aankleding; geheel verzorgd door JP. Chenet, wie wil dat nou niet? Ga snel naar de website, doe mee en wie weet ben je één van de gelukkige winnaars!

Wat moet je precies doen om een feestje te winnen? Ga naar  www.jpchenet.nlFacebook of Instagram, kies je provincie, upload een feestelijke foto en vul je persoonlijke gegevens in. Laatste stap: WINNEN! De foto’s met de meeste stemmen winnen. Deel daarom je inzending met familie en vrienden via Facebook, Instagram of Whatsapp en zorg dat je de meeste stemmen krijgt. Je hebt tot 1 december de tijd om mee te doen.

Over JP. Chenet
Bij JP. Chenet staat het Franse joie de vivre centraal: het genot van proeven en het plezier van delen. Toegankelijke wijnen van goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs, bijna overal verkrijgbaar. In 176 landen wordt van deze lekkere wijn genoten, JP. Chenet is dan ook het grootste Franse wijnmerk ter wereld.  JP. Chenet is onderdeel van de groep Les Grands Chais de France.

De wijnen van JP. Chenet zijn in Nederland verkrijgbaar bij onder andere Jumbo, Makro en DirckIII in de varianten Colombard-Sauvignon, Chardonnay, Merlot, Cabernet-Syrah, Grenache-Cinsault (rosé), Medium Sweet, ICE Edition rosé en wit en Gold Muscat Divine Sparkling.

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes