Hoogvliet huiswijn wint internationale prijs

(Ingezonden bericht)

Op het Private Label Manufacturers Association (PLMA) event in Amsterdam heeft ‘Buitengewoon A la Carte Vermentino’ van Hoogvliet op maandag 20 mei een International Salute to Excellence Award gewonnen. De wijn is uitgeroepen tot ‘Best value’ in de categorie Franse witte wijnen.

Unit manager Jos Verhaegen, onder andere verantwoordelijk voor het wijnassortiment bij Hoogvliet, is blij met de award: “We zijn natuurlijk ontzettend trots dat deze huiswijn, die we vorig jaar onder ons nieuwe label Buitengewoon hebben geïntroduceerd, zo’n prestigieuze internationale prijs heeft gewonnen. De A la Carte vermentino is niet alleen een heerlijke wijn, hij is ook nog eens lekker betaalbaar. Wij blijven ons best doen om met ons Buitengewoon assortiment de klant te verrassen.”

De Buitengewoon A la Carte serie is exclusief voor Hoogvliet ontwikkeld en uitsluitend te koop in de Hoogvliet supermarkten. De serie bestaat uit twee rode en twee witte Franse wijnen die vast in het assortiment zijn, tijdelijk aangevuld met een frisse sauvignon blanc voor bij aspergegerechten en gedurende de zomermaanden ook met een rosé voor bij de barbecue. De wijnen zijn speciaal ontwikkeld voor ‘food pairing’: wijnen die met diverse gerechten goed te combineren zijn, vandaar de naam A la Carte.

Er waren 350 privatelabel-wijnen van veertig retailers uit elf landen ingeschreven voor de awards. De wijnen zijn verdeeld in 25 categorieën en worden beoordeeld door een jury bestaande uit wijnexperts, wijnjournalisten, sommeliers en retailexperts.

• Bekijk hier alle winnende wijnen

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes