HEMA introduceert ‘Wijn voor 2’ in 50cl flesjes

(Ingezonden bericht)

Met inhoud van 4 glazen ideaal voor 2 personen

Amsterdam, 11 juni 2019 – HEMA blijft innoveren in het wijnschap. Het warenhuis heeft namelijk acht wijnen in 50cl flessen aan het assortiment toegevoegd, een niet alledaagse maatvoering die met vier glazen wijn ideaal is voor twee personen. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd, van hoge kwaliteit en kosten € 4,50 per fles. Hiermee speelt HEMA in op het steeds vaker horende principe: liever iets minder drinken maar dan wel van hoge kwaliteit.

Op 13 april kondigde Harold Hamersma in het NRC al aan dat HEMA zou komen met de nieuwe flesjes: “zes glazen uit een standaardfles is voor z’n tweetjes net teveel, en van bewaren wordt een wijn niet lekkerder. Met Wijn voor 2 heb je precies de goede hoeveelheid voor twee personen, je drinkt niet meer dan je wilt en je hoeft niets weg te gooien.”

De trend om minder te drinken is al even gaande, en diverse retailers kwamen afgelopen jaar met 0,25cl flesjes, maar die maat komt niet tegemoet aan de wens om met z’n tweeën iets minder te drinken. En de reguliere 0,75cl fles wordt dan toch maar weer leeg geschonken…

De nieuwe 50cl flessen van HEMA kosten €4,50 per flesje en kan men, onder de aanduiding Wijn voor 2, vinden in alle winkels met een wijnschap van drie meter en groter en online. De acht wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en allen gemaakt van één druivenras:
Wit: chardonnay, sauvignon blanc, verdejo of pinot grigio
Rood: cabernet sauvignon, merlot, tempranillo of primitivo

Wil je alle wijnen naast elkaar proeven? Kom dan naar Nacht van de Wijn op zaterdag 6 juli in de Central Studio’s in Utrecht. HEMA geeft voor deze nacht die helemaal in het teken van druivenrassen staat vrijkaartjes weg, te winnen via facebook.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 750 winkels in 10 landen, ruim 19.000 medewerkers en ruim 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.
www.hema.nl 

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

WINO-nieuwsbrief #34, Febr 2020

© 2020 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes