Cathy’s Taste wordt Puur Wijn

(Ingezonden bericht)

Het succes van Cathy Moerdijk als vinoloog en wijnkoper wordt voortgezet onder een nieuwe naam: Puur Wijn. 

Samen met haar echtgenoot SVH Meesterkok Imko Binnerts exploiteert Cathy het succesvolle Hotel-Restaurant Puur Zee in Wijk aan Zee. Met deze naamswijziging brengt zij haar beide ondernemingen op het gebied van communicatie, filosofie en uitstraling volledig op één ‘pure’ lijn.

Wijnvrouw

Cathy Moerdijk is een wijnvrouw pur sang en won in de voorbije dertig jaar vele nationale en internationale prijzen: “Wijnvrouw van het jaar”, “Wijnkoper van het jaar”, “Award of Excellence” bij The Wine Spectator en talloze 1e prijzen voor haar wijnen. In de Grote Hamersma staan de door haar mede- geïmporteerde wijnen ruim honderd keer vermeld

De nieuwe naam is tevens het ankerpunt voor een geheel vernieuwde communicatieaanpak. Beeldmerk, website en alles wat daarbij hoort getuigen van een nieuw elan met als doorgaande lijn de gegarandeerde kwaliteit.

Cultuur

‘Wijn is cultuur, wijn verbindt en wijn is van alle tijden’ is een van Cathy’s veelgehoorde uitspraken. Een uitspraak die niet alleen verwijst naar de algemeen bekende kwaliteitswijnen, maar zeker ook naar avontuurlijke producten die zij met veel gevoel en smaak selecteert bij eersteklas wijnhuizen in vele landen.

Puur Wijn Box

Naast wijnen per fles en per doos is een van de bestsellers de Puur Wijn Box. Een stevige kartonnen box met daarin zes flessen wijn op onovertroffen wijze gekozen tot de beste voor het seizoen. Naast deze ieder seizoen terugkerende Puur Wijn Box zijn er ook andere boxen te bestellen. Bijvoorbeeld de box waarin men vooraf een budget en voorkeuren aangeeft. Cathy stelt deze dan geheel naar wens samen met wijnen waar zij volledig achterstaat.

Puur Wijn Club

Lid worden van deze club van wijnliefhebbers kent een aantal voordelen zoals: korting op alle Puur Wijn wijnen; korting op de entreeprijs van de zes woensdagavond-wijnproeverijen; korting en voorrang op de entreeprijs van de vier interessante ‘Meet the Winemaker’ bijeenkomsten. En daarbij als extra geste 1x per jaar de zeer gewilde Amice Card van het gerenommeerde Puur Zee restaurant.

Informatie

Alle details omtrent wijnen, de Puur Wijn Box en de Puur Wijn Club vindt men op de nieuwe, overzichtelijke website www.puurwijn.shop. Daar kan men zich tevens aanmelden voor de nieuwsbrief met actuele verhalen over wijnen, achtergronden en aanbiedingen.

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes