Bourgogne-liefhebbers opgelet: Burgundy Revisited

(Ingezonden bericht)

Neerlands bekendste en meest ervaren Bourgogne-specialist, Karel de Graaf, start binnenkort een avondvullend programma over de Bourgogne. Dit programma draagt de naam “Burgundy Revisited” en biedt je een overzicht van de ontwikkelingen van de laatste 35 jaar in de Bourgogne.

In drie uur tijd komt een veelheid aan onderwerpen aan bod, zoals de tri optique, véraison, extractie anthocyanen, SO2-gebruik,klimaatverandering, nachtvorstschade, het hoe en waarom van pigeage en een nieuwe entmethode. Zo kun je je kennis over de Bourgogne, een van de bijzonderste en meest complexe wijngebieden ter wereld, op peil houden. Enige kennis van de Bourgogne is voor deelnemers absoluut vereist.

De cursus richt zich vooral op sommeliers, importeurs, vinologen en Magistri Vini. Register-vinologen kunnen met deze nascholingscursus vier PE-punten verdienen.

Tijdens de presentatie komen er 5 witte en 5 rode Bourgognes van topkwaliteit op tafel, worden de wijnen besproken en is er tijd voor discussie.

Waar? Amsteldijk 128-B, Amsterdam (Amstelstation op loopafstand)
Wanneer? 30 september 2019 en 7 oktober 2019
Aantal deelnemers? minimaal 8, maximaal 10
Prijs? € 135,- incl. 21% btw
Inschrijven? www.bourgogne.nl

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes