10 Europese bureaus starten The Food and Wine Republic

(Ingezonden bericht)

Tien in food, wine en hospitality gespecialiseerde PR bureaus lanceerden op 27 maart 2019 een nieuw samenwerkingsplatform en een website. Onder de naam Food and Wine Republic zijn zij gemakkelijk vindbaar en herkenbaar voor internationale opdrachtgevers die publiciteit en promotie nodig hebben voor merken, regio’s of  herkomstbenamingen.

Alle deelnemende bureaus zijn zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die voor honderd procent actief zijn in de wereld van food, wijnen en gastronomie. Hoewel gevestigd in verschillende landen hebben zij dezelfde achtergrond en beschikken zij over dezelfde middelen en technieken om foodies, wijnconsumenten en professionals in hun eigen land via relevante media te bereiken.

www.foodandwinerepublic.com

De bureaus zijn gevestigd in, Amsterdam, Hamburg, Kopenhagen, London, Madrid, Milaan, Parijs en Stockholm. Alle kantoren hebben ruime ervaring in de foodsector en excellente media contacten. Zij zijn dagelijks actief met merkactivatie, persberichten, persreizen, media events, social media en digital marketing. Ook organiseren de bureaus zelfstandig proeverijen of staan op internationale beurzen of lokale foodfestivals.

Door deze nieuwe samenwerking wordt het makkelijker om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te laten profiteren van de netwerken van andere bureaus in de omliggende landen. Alle aangesloten bureaus kunnen hiermee hun service levels uitbreiden met behoud van zelfstandigheid.

Deelnemende bureaus

Benelux, Amsterdam, Pitch PR, www.pitchpr.nl
Denemarken, Kopenhagen, House of Wine, www.vinrejser.dk/english
Duitsland, Hamburg, ff.k PR, www.ffk-pr.com
Frankrijk, Parijs, SoWine, www.sowine.com
Frankrijk, Parijs, SoFood, www.sofood.paris
Italië, Milaan, Rossi & Bianchi, www.rossiebianchi.com
Spanje, Madrid, Mateo & Co, www.mateoandco.es
UK, Londen, Elliot’s Agency, www.elliottsagency.com
Zweden, Stockholm, Prat PR, www.prat.se
Zweden, Stockholm, Kitchen PR,www.kitchenpr.se

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes