Beam Suntory vertrouwt distributie van al haar merken in Nederland volledig aan De Kuyper toe

(Ingezonden bericht)

Schiedam, 3 September 2018 – De Kuyper Royal Distillers – eigenaar van ’s werelds grootste premium cocktaillikeurenmerk – en Beam Suntory kondigen een uitbreiding van hun partnership in Nederland aan. Dit betekent een nieuwe mijlpaal voor de wereldwijde lange termijn groeistrategie van het Nederlandse familiebedrijf.

Vanaf 1 september 2018 distribueert De Kuyper het gehele Beam Suntory gedistilleerdportfolio aan de Nederlandse retail en horeca. Deze samenwerking is niet voor het eerst: de twee bedrijven startten de samenwerking in Nederland al eerder dit jaar. Sinds januari distribueert De Kuyper de key-merken van Beam Suntory: Jim Beam, Maker’s Mark, Sourz, Sauza Tequila en Canadian Club.

De uitbreiding van de samenwerking voegt nog meer premium merken aan het portfolio van De Kuyper in Nederland toe, zoals de wereldberoemde Courvoisier Cognac, de Schotse whisky’s Teacher’s, The Peated Malts of Distinction – Laphroaig, The Ardmore, Bowmore, Connemara – en de excellente Japanse whisky’s Yamazaki, Hibiki en Hakushu.

“We zijn erg trots dat Beam Suntory hun gehele portfolio van ’s werelds meest gewaardeerde gedistilleerde dranken aan ons toevertrouwt. Gebruikmakend van onze sterkste kwaliteiten – onze mensen en onze merken – zullen we door impactvolle marketingactiviteiten, innovatie en een gezonde ondernemersgeest de gemeenschappelijke groei gaan realiseren” – aldus Lucien Heusy, Sales Director Nederland bij De Kuyper Royal Distillers. “Het Beam Suntory portfolio past perfect binnen onze strategie. We zijn er van overtuigd dat de toevoeging van de mooie merken uit ons partnership baanbrekende groei zal realiseren in Nederland.”

Met de uitbreiding van het premium portfolio en het sterke team dat hierachter staat, verstevigt De Kuyper haar positie als leidend premium likeur- en spiritsbedrijf in Nederland. Dit zal verder bijdragen aan de wereldwijde groeiplannen en de bedrijfsvisie “Own the Cocktail”.

“Onze ambitie is om de beste premium likeur- en spiritspartner te zijn voor onze handelspartners en bartenders wereldwijd, zodat consumenten kunnen genieten van de beste cocktails met de producten van De Kuyper. Daarom zoeken we doorlopend naar manieren om ons portfolio te versterken, zowel door enorm goede partnerships zoals met Beam Suntory in Nederland aan te gaan, als door zelf nog meer te innoveren” voegt Mark de Witte, CEO van De Kuyper Royal Distillers toe.

“Op basis van onze wereldwijde visie “Own the Cocktail” en onze lange termijn groeistrategie, voegen we alleen merken of innovaties toe die perfect mixen met de beste cocktails en die onze organische groei zullen drijven”. Zakelijke partners worden individueel voorzien van relevante details.

Over De Kuyper

De Kuyper Royal Distillers is een toonaangevend familiebedrijf in premium likeuren en spirits, opgericht in 1695 door Petrus De Kuyper en inmiddels actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Het bedrijf – met het hoofdkantoor gevestigd in Schiedam – is wereldmarktleider in cocktaillikeuren. Daarnaast is de Kuyper eigenaar en producent van de wereldberoemde likeuren Peachtree, Cherry Heering, Mandarine Napoléon en de op jeneverbes gebaseerde spirits van het assortiment van Rutte Gin en Jenever. Mark de Witte is de internationale CEO van het bedrijf.

Share

Comments are closed

Welkom

Vijf in de klok. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2023 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes