Het nieuwe bestuur van de Wijnacademie stelt zich aan u voor…

(Ingezonden bericht)

Van links naar rechts: Gerhard Horstink (MT); Frank Jacobs (voorzitter); Heleen Boom; Klazien Vermeer (MT); Joep Speet; Simonette Lock; Anton van Balveren.

De Wijnacademie heeft de ingezette bestuursmutaties afgerond en begin december werd er voor het eerst vergaderd in de nieuwe samenstelling te Maarn. Het nieuwe bestuur is op 1 november, samen met het management team, enthousiast aan de slag gegaan, waarbij de focus is gericht op de verdere ontwikkeling van diverse disciplines binnen de Wijnacademie in de nabije én verdere toekomst.

Zoals reeds aangekondigd stellen wij ze nu met beeld aan u voor. Het bestuur van de Wijnacademie bestaat uit Frank Jacobs, voorzitter Wijnacademie (onderwijs); Anton van Balveren, secretaris en penningmeester (detailhandel); Simonette Lock (onderwijs); Heleen Boom (horeca) en Joep Speet (wijnimport, onderwijs).

De wens dat de nieuwe bestuursleden affiniteit hebben met de wijnbranche, horeca en het wijnonderwijs is bij deze in vervulling gegaan.

De dagelijkse leiding blijft in handen van Klazien Vermeer (opleidingsmanager) en Gerhard Horstink (bestuursmanager a.i.)

De eerste bestuursvergadering geeft zowel het bestuur als managementteam veel vertrouwen in de toekomst van het wijnonderwijs.

Het bestuur en management van de Wijnacademie wenst u tevens een fijn en gelukkig 2019. 

Over de Wijnacademie

De Wijnacademie is hét opleidings- en kenniscentrum voor wijn-gerelateerd onderwijs in Nederland. Niet alleen wijn maar ook gedistilleerd hebben hun plaats binnen de Wijnacademie. De Wijnacademie staat borg voor een opleidingsprogramma tot het allerhoogste professionele niveau. Zij verzorgt de opleiding tot Vinoloog (SDEN 4); Liquorist (SDEN 4); het begeleidingstraject Magister Vini (SDEN 5) én de nieuwe SommelierOorkonde (SDEN 2). Daarnaast organiseert de Wijnacademie alle examens op het gebied van wijn, gedistilleerd en bier onder auspiciën van de Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN). 

Website: www.wijnacademie.nl
Facebook: www.facebook.com/Wijnacademie
Twitter: @deWijnacademie

Share

You must be logged in to post a comment Login

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes