VVV Dinercheque partner Gault&Millau

(Ingezonden bericht)

Gault&Millau en VVV Dinercheque zijn een samenwerking aangegaan. VVV Dinercheque is niet alleen adverteerder maar ook partner bij de succesvolle lancering van de nieuwste Gault&Millau gids 2019 op 3 december jl. Zo adopteerde VVV Dinercheque de ‘Prijs-Plezier Award’, dit jaar gewonnen door restaurant Huisje James uit Ugchelen.

“Wij zijn blij dat VVV Dinercheque zich profileert met de nieuwste Gault&Millau gids. De VVV Dinercheque is al bij veel restaurants in onze gids te besteden”, aldus Godfried van der Lugt, Managing Director Gault&Millau Nederland.

“Met de vernieuwde VVV Dinercheque kiezen wij bewust voor een meer ‘premium’ positionering en daarbij sluit het partnerschap met Gault&Millau perfect aan”, aldus Raymond Smits van Waesberghe, manager marketing bij VVV Cadeaukaarten. “De VVV Dinercheque is een heerlijk cadeau of een lekkere incentive die bij levensgenieters zeer in de smaak valt”.

Gault&Millau en VVV Dinercheque hebben de intentie om de samenwerking ook in 2019 en daarna te continueren.

VVV Nederland B.V. is de grootste uitgever én marktleider van cadeaukaarten in Nederland. Met onze merken VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg bereiken we jaarlijks ruim 4,5 miljoen consumenten, die met hun cadeaukaarten van harte welkom zijn bij duizenden winkels, musea, hotels, uitjes, restaurants alsmede honderden webwinkels.

Share

Leave a Reply

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram

Welkom

Dorst. Vijf in de klok. Knoopje los. Geest uit de fles. Nieuws, tips en info over wijn, spirits en horeca. Gratis en onafhankelijk. Smaak is een zelfportret.

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

wino-nieuwsbrief #36, Nov 2020

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes