Nieuw seizoen WSET Level 4 – Info-avonden 26 en 27 juni

De nieuwe jaargang van de WSET Level 4 Diploma in Wines and Spirits (2017-2018) start in Nederland en België in september 2017. Ook de beste wijnopleiding in de BeNeLux volgen? Kom naar de informatieavond op maandag 26 juni in Kockengen (bij Utrecht) of op dinsdag 27 juni in Antwerpen.

WSET Level 4 is de vlaggenschipkwalificatie van de WSET, ontwikkeld om mensen voor te bereiden op hogere posities binnen de wijn- en drankensector.

De nadruk ligt op de professionele benadering van wijn. De cursus brengt productkennis en proefvaardigheden naar een specialistisch niveau.

WSET Level 4 Diploma Course is de hoogste wijnopleiding in de BeNeLux. Het diploma is internationaal erkend en staat in hoog aanzien in binnen- en buitenland. Het is tevens de meest aangewezen vooropleiding voor de studie tot Master of Wine.

> Lees hier een interview met cursusaanbieder Sybille Troubleyn

> Lees hier een interview met ex-student Birthe van Meegeren – ‘WSET Level 4 uitstekende basis een carrière in de internationale wijnbranche’

De Diploma Course wordt onderwezen door een internationaal team van ervaren Masters of Wine en andere specialisten. Lessen en examens zijn geheel in het Engels.

Studietijd: 18 lesdagen (meest maandagen) van 7 uur + 8 examens.
Locatie: naar keuze in Antwerpen of Kockengen (bij Utrecht).

De opleiding start met drie dagen les (zondag 17 – dinsdag 19 september 2017) over viticultuur en vinificatie op de Universiteit van Geisenheim in Duitsland (Rheingau).

Informatie-avonden

Laat je voorlichten over deze wijnopleiding op internationaal topniveau. Voorwaarde: in het bezit zijn van de WSET Level 3 Award, wat tevens een vereiste is om te kunnen deelnemen aan WSET Level 4. Er zijn twee (gratis) informatie-avonden, één in Kockengen en één in Antwerpen:

Kockengen
Locatie: Meetinglodge, Portengen 27, 3628 EB Kockengen
Tijd: maandag 26 juni, 19:00 – 21:00 uur
Transfer van NS-station Breukelen naar Kockengen kan worden verzorgd.

Antwerpen
Locatie: WineWise Academy, Eglantierlaan 68, 2020 Antwerpen
Tijd: dinsdag 27 juni, 19:00 – 21:00 uur

Meer info:

Klik hier voor alle informatie over de WSET Level 4 Diploma Course

Of neem contact op met:
. Sybille Troubleyn DipWSET – Weinakademiker
WineWise, info@winewise.be, +32 476/91.84.34
. Jenny van Lieshout DipWSET – Weinakademiker
WineWise, info@winewise.nl, +31 6/38.21.00.11

Share

Leave a Reply

© 2017 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes