Familiebedrijf Herman Jansen wint Master-class Distillery 2016 

(Ingezonden bericht)

Herman JansenDistilleerderij Herman Jansen uit Schiedam is in de prijzen gevallen tijdens de World-Spirits Award 2016. Aan de prestigieuze competitie die plaatsvond in Oostenrijk namen dit jaar 93 participanten en distilleerderijen uit 25 landen deel.

Op 17 maart beoordeelde de gekwalificeerde jury objectief alle gedistilleerde dranken. Het Nederlandse familiebedrijf ontving zeven gouden medailles voor haar eigen ontwikkelde drankmerken binnen het portfolio van The House of Herman Jansen. Ook sleepte de distilleerderij de titel Master-class Distillery 2016 binnen.

Volgens World-Spirits krijgen alleen de beste producten binnen de competitie een onderscheiding en ontvangen alleen zij lovende kritieken van de strenge internationale jury met jarenlange ervaring. De onderscheidingen zijn een weerspiegeling van het werk van de distilleerderijen en een waardering voor de kwalitatieve producten.

Onderscheidingen
Distilleerderij Herman Jansen ontving binnen haar portfolio The House of Herman Jansen zeven gouden medailles voor haar drankmerken Bobby’s Schiedam dry gin, Pekoe Tea Liqueur – Green Tea Jasmine, Pekoe Tea Liqueur – Original Earl Grey, Herman Jansen Liqueur – Dry Orange, Herman Jansen Liqueur – Chocomint, Notaris 3yrs Schiedamsche moutwijnjenever en Notaris Vintage 1993.

Mede door het ontvangen van deze onderscheidingen ontving het Schiedamse bedrijf de prestigieuze classificatie Master-class Distillery 2016.

“Als producent vinden wij waarderingen voor onze producten erg belangrijk. Wij zijn dan ook erg trots met het behalen van de onderscheidingen bij een instituut als de WSA.” – Distilleerderij Herman Jansen

Herman Jansen
Distilleerderij Herman Jansen is een familiebedrijf, gevestigd in Schiedam. Sinds 1777 produceren zij gedistilleerde dranken. Op basis van vakmanschap, kwaliteit en innovatie hebben zeven generaties van de familie het bedrijf weten op te bouwen. De Nederlandse Jenever distilleerderij van toen heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met een breed assortiment van gedistilleerde dranken.

The House of Herman Jansen
De distilleerderij heeft een groeiende premium selectie van gedistilleerde drankmerken die zij vertegenwoordigen. Deze merken vallen onder het label The House of Herman Jansen met als uithangbord de prachtige merken Bobby’s Schiedam Dry gin en Notaris moutwijnjenever. Het gehele proces van de merken binnen dit label zijn in volledige controle van het productieteam van de distilleerderij, onder leiding van Master Distiller Ad van der Lee en supervisie van Algemeen directeur Dhr H.T.F Jansen. Met gezamenlijk meer dan honderd jaar ervaring werken zij dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe recepten en kwaliteitslabels.

Voor meer informatie bekijk hermanjansen.com

Share

Comments are closed

© 2023 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes