Gouden medaille voor Bobby’s Schiedam dry gin

(Ingezonden bericht)

Bobby's dry ginBobby’s Schiedam dry gin heeft een prestigieuze onderscheiding ontvangen tijdens de World-Spirits Award 2016.

Aan de internationale competitie die plaatsvond in Oostenrijk deden dit jaar 93 deelnemers mee uit 25 landen.

Op 17 maart beoordeelde de gekwalificeerde jury alle gedistilleerde dranken. Het gin-merk dat eerder bekroond is door het Vara-programma Kassa tot Nederlands beste gin ontving een gouden medaille.

Volgens World-Spirits krijgen alleen de beste en kwalitatieve producten binnen de competitie een onderscheiding en ontvangen alleen zij lovende kritieken van de strenge internationale jury met jarenlange ervaring. Bobby’s Schiedam dry gin ontving een gouden medaille door 92,3 van de 100 punten te behalen.

“Het winnen van deze gouden medaille op dit hoge internationale podium, is een onwijs grote eer voor ons. Mijn dank gaat dan ook uit naar mijn opa Bobby Alfons voor de inspiratie en onze master distiller Ad van der Lee voor het maken van onze gedistilleerde gin.” – Sebastiaan van Bokkel 

Bobby’s Schiedam dry gin

Sinds 2012 maken drie Rotterdammers hun jongensdroom werkelijkheid. In 2014 brachten zij na twee jaar van onderzoek een unieke gin op de markt waarvan de smaak geïnspireerd is op een recept van de Molukse opa Bobby Alfons. Hij gebruikte zijn eigen familierecept om een kruidige jenever te maken.

In samenwerking met distilleerderij Herman Jansen uit Schiedam ontwikkelt naar een perfect gebalanceerde Nederlandse gin zonder kunstmatige toevoegingen. Het geheim achter de Schiedamse gin is de juiste samenstelling van kruidnagel, sereh, cubeb peper, kaneel, korianderzaad, jeneverbes, venkel en rozenbottel.

Kijk voor meer informatie op bobbysdrygin.com

Share

Comments are closed

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes