Partnerschap De Kuyper & Half Hitch Gin

(Ingezonden bericht)

Half Hitch

Mark Holdsworth, oprichter van Half Hitch Gin

De oprichter van Half Hitch Gin, Mark Holdsworth, kondigt een strategisch partnerschap met de Koninklijke De Kuyper aan.

Met een distributieovereenkomst voor meer dan 100 landen, zal Half Hitch Gin snel worden geïntegreerd in het internationale netwerk van De Kuyper. Vanaf december 2015 vindt een snelle uitbreiding plaats van de verkrijgbaarheid en handelsvertegenwoordiging van de gin.

Half Hitch Gin
Half Hitch Gin werd in september 2014 met veel lof gelanceerd in Engeland en sleepte direct verschillende prijzen in de wacht waaronder de ‘Gold in Drinks Business Gin Masters’ en ‘Double Silver in IWSC’.

De gin wordt gemaakt van zwarte thee, bergamot, peper en Engels hout,  en werd zelfs geserveerd in het koninklijke St James’s Palace (Westminster) en in Buckingham Palace (Londen).

Mark Holdsworth vertelt: ‘Ik ben nu ruim 16 jaar bezig in deze sector en al lang een bewonderaar van de Nederlandse familie De Kuyper. De focus van het bedrijf op premium likeuren en spirits in het bijzonder en natuurlijk het merk Rutte, dat al sinds 1872 jenever en gin distilleert. Net als mijn eigen gin uitsluitend op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit distributiepartnerschap zet mijn eigentijdse Britse gin prachtig naast de Nederlandse Rutte.’

Half Hitch - 02Mark de Witte, CEO De Kuyper Royal Distillers voegt hieraan toe: ‘Ik ben heel blij met onze nieuwe wereldwijde samenwerking. Half Hitch super premium gin past perfect binnen onze visie “own the cocktail”. Daarnaast is het een prachtige kans om ons portfolio van premium likeuren en premium spirits uit te breiden. Half Hitch Gin is tevens een goede toevoeging naast onze Rutte premium Gin en Jenever, welke wij onlangs met veel succes hebben gelanceerd in een aantal landen.’ 

Share

Comments are closed

© 2019 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes