Mark de Witte nieuwe CEO De Kuyper Holding

(Ingezonden bericht)

Mark de Witte - nieuwe CEO De Kuyper

Mark de Witte

Met ingang van 1 juli 2015 wordt Mark de Witte officieel  aangesteld als lid van de directie van De Kuyper Holding NV.

Mark de Witte is een bekende in de drankindustrie in Europa en Nederland, zo vervulde hij recentelijk de functie van Managing Director voor Bacardi DACH en Nordics, met verantwoordelijkheden in 8 landen waaronder Duitsland. Daarnaast was De Witte CEO van Bacardi-Brown Forman Brands in Engeland en Algemeen Directeur van Bacardi Nederland.

“Ik ben ontzettend enthousiast om voor een oer-Hollands familiebedrijf zoals De Kuyper te mogen werken. Het is mijn passie om premium drankmerken te produceren en te vermarkten. Met het brede assortiment en het internationale distributie netwerk van De Kuyper zie ik vele kansen voor de toekomst”, vertelt Mark enthousiast. Uiterlijk 1 september 2015 zal Mark de functie van CEO overnemen van Ben van Doesburgh.

Expertise in de industrie

Mark de Witte zijn voorganger, Ben van Doesburgh, was initieel aangesteld voor een periode van 5 jaar. Na 6 jaar was het zijn wens zijn carrière op een nieuwe manier voort te zetten.

Ben vertelt: “Het geeft een goed gevoel het bedrijf over te mogen dragen aan zo’n erkende en ervaren expert uit de industrie als Mark. Ik ben trots op wat het Management Team en de werknemers van De Kuyper de laatste 6 jaar gerealiseerd hebben. Vooral het aan boord brengen van de 11e generatie, de acquisitie van nieuwe merken en de start van een eigen Amerikaanse Distributie Organisatie geven kansen voor de toekomst.”

Eeuwenoud Nederlands familiebedrijf

Jan Willem Baud, president commissaris van De Kuyper Holding voegt toe: “Het is goed om te zien dat ervaren internationale managers enthousiast zijn over het leiden van een eeuwenoud Nederlands familiebedrijf. De balans vinden tussen de lange termijn focus en korte termijn kansen en uitdagingen vergt een speciale vaardigheid. We hebben deze combinatie in Ben gevonden en zijn er van overtuigd dat Mark hier ook over beschikt. Wij wensen beide heren veel succes met hun nieuwe verantwoordelijkheden.”

De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers BV is een van de oudste familiebedrijven in Nederland, opgericht in 1695. De producten van het merk worden wereldwijd verkocht in meer dan 100 verschillende landen. De Kuyper is sinds de oprichting bekend als fabrikant van jenever, later werden nieuwe spirits en likeuren aan het assortiment toegevoegd. De Kuyper is ’s werelds grootste producent van cocktail likeuren.

De Kuyper Royal Distillers
Buitenhavenweg 98
3113 BE Schiedam
www.dekuyper.com
facebook.com/dekuypercocktails
twitter.com/DeKuyperRoyal

Share

Comments are closed

© 2023 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes