Wijnimporteurs in Nederland

wijnimporteurs in nederlandOp Google Maps heb ik zo’n 800 wijnimporteurs in kaart gebracht. Een mooie database, die ik bijhoud sinds 2011.

Op de kaart staan Nederlandse en Belgische wijnimporteurs die een website hebben met een duidelijk overzicht van het assortiment. Deze kaart is niet langer openbaar. Ik gebruik hem nu voor mijn nieuwe project Wijn Import Nieuws Online.

De meeste van de importeurs op de kaart bieden hun wijnen via hun website rechtstreeks te koop aan, vaak zowel voor horeca en handel als voor particulieren.

Voor wijnwinkels, slijterijen, horecaondernemers, delicatessenwinkels, kookwinkels, webshopbedrijven en particuliere wijnliefhebbers is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van wat er op de markt is. Vooral lokale samenwerking biedt veel voordelen.

Uiteraard zijn importeurs zelf ook geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de wijnmarkt en de activiteiten van collega-importeurs.

_____________________________________________Schermafbeelding 2016-03-18 om 18.59.55

Met de WINO-nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle importactiviteiten in Nederland.

Schrijf je in voor elke maand wijnimportnieuws, nieuwe wijnhuizen, wijn(web)winkels, wijntrends, wijnbars, horecatips, wijnevents en andere wijninitiatieven.

En heb je zelf nieuws te melden? Mail het me op han.sjakes@gmail.com.

Share

Leave a Reply

Wijn Import Nieuws Online

Wijn Import Nieuws Online is een project van Sjakes.com - Liquor & Wine sinds 2016.

_____________________
. WINO biedt importeurs een platform om te communiceren met horeca, wijnhandel en andere klanten en relaties.

_____________________
. WINO verzamelt nieuws uit de wereld van de wijnhandel, volgt de ontwikkelingen op de wijnmarkt, en signaleert nieuwe importeurs, wijnwinkels en andere wijninitiatieven.

_____________________
. De maandelijkse WINO-nieuwsbrief wordt onder de aandacht gebracht van horecaprofessionals, wijnhandelaren, importeurs, deli's en iedereen die van wijn houdt.

© 2018 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes