KETEL1 lanceert nieuwe gerijpte Jenever

(Ingezonden bericht)

KETEL1_MATUURKETEL1, een Oer-Hollands begrip. Dit najaar lanceert het jenevermerk een nieuwe gerijpte jenever: KETEL1 MATUUR. Een Speciale blend van jonge en gerijpte graanjenever. De granen-eau-de-vie verkregen meerdere jaren rust in de vatenzolder van Nolet om zodoende op eikenhout tot volle wasdom te komen. Geduld en ervaring is nodig om deze karakteristieke blend te maken. KETEL1 Matuur staat voor dezelfde kwaliteit en authenticiteit waar het jenevermerk bekend om staat. Eigenzinnigheid is een schaars goed; de ambachtelijke KETEL1 Matuur is om deze reden niet onbeperkt verkrijgbaar.

Rijk aan smaak en geschiedenis

KETEL1 typeert zich door een zachte afdronk en een fijne smaak van granen en kruiden. Het recept en de rijke geschiedenis van het product maakt KETEL1 misschien wel één van de meest authentieke producten die Nederland rijk is. Is het de geschiedenis van het product dat ons zo aanspreekt, of het feit dat het misschien wel een van de meest échte drankenmerken van ons land is? KETEL1 Matuur kan net zoals de jonge jenever gekoeld óf op kamertemperatuur worden gedronken.

Vakmanschap, passie en toewijding

Al meer dan 300 jaar en elf generaties lang wordt jenever gestookt in het familiebedrijf te Schiedam. Het bedrijf KETEL1 voert al jaren één van Nederlands meest authentieke ambachts- en exportproducten. Pér generatie heeft maar één lid van de familie Nolet toegang tot het geheime recept van de drank. En geen druppel KETEL1 verlaat de stokerij zonder goedkeuring van een familielid van Nolet. KETEL1 dankt haar naam en smaak aan de traditionele distilleerketel Nr1 waarin de jenever wordt gestookt. KETEL1 is bekend als borrelklassieker en geniet groeiende populariteit door de cocktailvarianten van ‘KETEL1 in de mix’. De combinatie van jenever met frisdranken als Cassis of Ginger Ale is een nieuwerwets succesrecept onder een nieuwe doelgroep.

Share

Comments are closed

© 2023 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes