Smaakvermaak hervat wijncursussen in september

(Ingezonden bericht)

Margret Weijers

Op een ongedwongen manier en in duidelijke taal meer leren over wijn? Dat kan bij Smaakvermaak!

Half september hervat Register Vinoloog en Aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie Margret Weijers haar wijncursussen in Noord-Holland.

Margret Weijers verzorgt diverse cursussen voor wijnliefhebbers en horecapersoneel. Het zijn wijncursussen op verschillende niveaus, zoals die zijn vastgelegd door de Stichting WijnExamens Nederland (SWEN).

Zo is er een cursus van 1 dag, die wordt afgesloten met een diploma. Andere cursussen nemen meerdere avonden in beslag, zoals de cursus voor het erkende Wijnbrevet, die 8 avonden beslaat en toegang geeft tot de vervolgopleiding tot Vinoloog van de Wijnacademie.

Wanneer je meer van wijn weet, voel je je zelfverzekerder en straal je dit naar de gast uit. Maar bovenal is het zeer leuk om actief met wijn bezig te zijn.

Margret Weijers: “Wijn was voor mij abracadabra, met al die moeilijke namen, streken en druivenrassen. Door mijn werk als gastvrouw bij gerenommeerde bedrijven als Restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord en Restaurant De Librije in Zwolle, ging ik mij hier meer in verdiepen. Zo heb ik ‘de rode draad’ in de wereld van de wijn ontdekt. Dat helpt om wijn beter te begrijpen. Het is echt niet zo moeilijk als je nu denkt. Het is gewoon een kwestie van doen!”

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margret Weijers: info@smaakvermaak.nl.
Of kijk voor meer informatie op www.smaakvermaak.nl.

Share

Comments are closed

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes