Oseven Vodka en Boompjes Premium Genever

(Ingezonden bericht)

Een superzachte wodka en een jenever met een ongeëvenaarde smaak. Met de nieuwe producten Oseven Vodka en Boompjes Premium Genever steekt distilleerderij Onder de Boompjes ambachtelijke kwaliteit in een modern jasje.

Distilleerderij Onder de Boompjes heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1658, maar was toe aan een frisse wind. Daarom werd het bedrijf onlangs nieuw leven ingeblazen en zijn de producten vernieuwd. De dranken worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt, met alleen natuurlijke ingrediënten, maar wel passend bij de smaak van vandaag.

Om optimaal van deze smaak te genieten, drinken liefhebbers zowel de wodka als de jenever puur. Maar ook in de mix of vergezeld van een biertje komen de producten goed tot hun recht. Door het nieuwe uiterlijk zijn de flessen bovendien een eyecatcher in iedere drankenkast.

Boompjes Premium Genever

De nieuwe jenever van Onder de Boompjes is een combinatie van ambacht, innovatie en trend, maar bovenal een kwalitatief goede jenever. Daarom is niet de oude receptuur van de jenever van Onder de Boompjes gebruikt, maar gaat het bedrijf voor de productie wel terug naar de basis, door het gebruik van een goede moutwijn en een esprit (een distillaat dat de drank smaak geeft) van de beste kruiden.

Vooral door de bijzondere esprit heeft de premium Genever een uitgesproken smaak. Daarmee wil Onder de Boompjes een nieuwe generatie jeneverdrinkers bereiken maar ook whiskyliefhebbers aanspreken.

De jenever van Onder de Boompjes is met recht een ambachtelijk product: het graan voor de moutwijn wordt gemalen in een Schiedamse molen en wordt gestookt aan de Lange Haven in Schiedam, het verdere productieproces vindt plaats in de eigen distilleerderij. De grootste uitdaging is het waarborgen van de kwaliteit, waardoor de Boompjes Premium Genever nooit een massafabricaat zal worden. Het merk richt zich op consumenten die een mooi product kunnen waarderen en daar dus iets meer voor over hebben.

Onder de Boomjes Oseven Vodka

Wodka van Onder de Boompjes

Oseven Vodka

Buiten jenever ontwikkelde Onder de Boompjes een nieuwe receptuur voor wodka, Oseven genaamd. Ook met Oseven Vodka wil het bedrijf zich onderscheiden in de markt:  Oseven is vervaardigd uit de beste graansoorten en is vier maal gedistilleerd.

De alcohol wordt vermengd met mineraalwater, waardoor deze wodka een prachtige zachte dronk heeft. De meeste wodka’s worden vervaardigd met kraanwater dat gedemineraliseerd is, water met een platte smaak. Aangezien zestig procent van de inhoud van een fles wodka uit water bestaat is de smaak van het water een belangrijke factor in het productieproces.

Het gebruik van mineraalwater is niet het enige dat Oseven Vodka onderscheidend maakt. Oseven wordt gefilterd door een speciale houtskoolsoort, wat hem een licht zoetje geeft. Een techniek die de distilleerderij een beetje heeft afgekeken van whiskystokers.

Exclusief

In Nederland wordt jaarlijks 17 miljoen liter jenever gedronken, het is de meest geconsumeerde gedestilleerde drank in Nederland. Onder de Boompjes richt zich met een luxe jenevermerk op een nichemarkt. Zowel de Boompjes Premium Genever als de Oseven Vodka wordt in luxe horeca, slijterijen en wijnhandels verkocht. Niet in de grote ketens, waardoor het exclusief blijft en bovendien wordt verkocht door mensen met vakkennis. 

Algemene informatie

Boompjes Premium Genever
Verkoopadviesprijs:              € 16,99 per fles
Formaten:                           70cl
Alcoholpercentage:              35%
Verkrijgbaar bij:                   luxe horeca, slijterijen en wijnhandels

Oseven Vodka
Verkoopadviesprijs:              € 28,95 per fles
Formaten:                           70cl
Alcoholpercentage:              40%
Verkrijgbaar bij:                   luxe horeca, slijterijen en wijnhandels

Website:                              www.onderdeboompjes.eu

Share

Comments are closed

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes