House of Bols verwelkomt 100.000ste bezoeker

(Ingezonden persbericht)

House of Bols Cocktail & Genever Experience in Amsterdam – thuisbasis van ’s werelds oudste gedistilleerde merk, Lucas Bols – verwelkomde vrijdag 15 oktober haar 100.000ste bezoeker.

Deze ontdekkingsreis door de geschiedenis van Lucas Bols, open sinds 2007, is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste uitjes van Nederland. Deze 100.000ste bezoeker, Tone Bianka Høydel uit Oslo, is vrijdag in het zonnetje gezet in House of Bols.

Het is Høydel’s eerste bezoek aan House of Bols: “Ik was verrast om te horen dat ik de 100.000ste bezoeker ben van House of Bols. Mijn vriend en ik zijn maar voor een paar dagen in Nederland en we hebben het hier erg naar ons zin. We hoorden van vrienden in Noorwegen dat we een bezoek moesten brengen aan House of Bols.”

De 27-jarige Noorse kreeg een Bols cocktail kit cadeau en een cocktail workshop voor twee personen in de gerenommeerde Bols Bartending Academy van Lucas Bols.

Over House of Bols
Als winnaar van de Dutch Design Award voor Best Exhibition & Experience, biedt House of Bols een spectaculaire reis langs smaak, geuren, visuals, geluid en film. Internationaal en tegelijkertijd oer-Hollands. Met de Hall of Taste, een Delftsblauwe Kamer, the World of Cocktails en de Genever Room. De tour eindigt in de futuristische Spiegelbar, waar ’s werelds beste bartenders ter plekke een Bols Genever cocktail naar keuze kunnen shaken.

House of Bols
Paulus Potterstraat 14, 1072 CZ Amsterdam (tegenover Van Gogh Museum)
Open: dagelijks (behalve dinsdag) 12.00-18.00 uur
Entree: € 11,50 (incl. een cocktail naar keuze)
Toegang vanaf 18 jaar
Iedere vrijdagavond is er een Ladies Night van 17.00 tot 22.00 uur. De entree voor dames bedraagt dan € 6,50.
www.houseofbols.com

Share

Comments are closed

© 2022 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes