Je m’appelle Corette

(Ingezonden persbericht)

Met trots stellen we onze nieuwe CORETTE wijnen aan u voor. Acht authentieke en karakteristieke Zuid-Franse Cépage wijnen uit de Languedoc-Roussillon, Pays d’Oc indication géographique protégée.

Het was altijd onze wens om met een eigen wijn op de markt te komen. Met CORETTE  gaat die wens in vervulling. Het is een wijn die door eigen inspanningen tot stand is gekomen en daarmee onberispelijk ons DNA weerspiegelt.

We hebben deze wijnen gevonden bij het Franse wijnhuis Badet Clément & Cie, dat sinds jaar en dag kwalitatief hoogwaardige wijnen produceert.

Onze lange samenwerking met dit huis heeft dit jaar geresulteerd in een prachtige reeks wijnen voor alledag.

Résidence Wijnen en Badet Clément & Cie kunnen reeds terugkijken op een jarenlange samenwerking waarin de kwaliteit van de wijnen altijd hoog en constant is geweest.

CORETTE moet vooral een wijn zijn voor alledag waarin de druifexpressie goed tot uiting komt.

De serie bevat drie witte wijnen, telkens voor 100% uit de druiven, sauvignon blanc, chardonnay en viognier. Er zijn ook  vier rode wijnen geheel vervaardigd uit één druif,  merlot, cabernet sauvignon, pinot noir en syrah. De reeks CORETTE wordt afgesloten met een frisse, droge rosé, van de cinsault druif.

CORETTE staat voor pure, zuivere en eerlijke wijnen die met de grootste zorg vervaardigd zijn. Met een classy en stylish look en feel voor de juiste beleving.

De wijnen zullen te vinden zijn in de horeca en bij de betere detailhandel, www.residence-wijnen.nl.

Share

Comments are closed

© 2021 Sjakes.com. Inloggen - Designed by Crystina creates & Gabfire Themes