Villeroy & Boch presenteert vier wijnglazen voor alle wijnen van de wereld

(Ingezonden bericht)

Purismo Villeroy & BochPurismo: wijnglazen van wereldformaat 

Een Franse Chardonnay, Spaanse Calle Principal, Australische Shiraz Rosé of Zuid-Afrikaanse Cabernet; ze komen allemaal tot hun recht in de nieuwe collectie Purismo van Villeroy & Boch.

In de twee rode en twee witte kristallen wijnglazen smaakt elke wijn zoals deze hoort te smaken.

De veelomvattende collectie bestaat daarnaast uit decanteerkaraffen, bier- en champagneglazen en een dessertwijn-, cognac-, schnaps-, grappa- en waterglas.

Met Purismo heb je een collectie van wereldformaat in huis.

Sprankelend, vol of fluweel 

Iedere wijnsoort heeft haar eigen smaak en identiteit. Villeroy & Boch wil dit benadrukken met wijnglazen waarin de kenmerken optimaal naar voren komen.

Hiervoor ontwikkelde zij Purismo. Klassieke en elegante glazen met ieder een andere vorm en formaat waardoor de smaak, geur en kleur van de wijn geheel tot zijn recht komt.

De collectie bestaat uit vier wijnglazen: een glas voor zachte en ronde rode wijnen, voor volle en fluwelen rode wijnen, voor frisse en sprankelende witte wijnen en voor zachte en ronde witte wijnen. Ieder glas is gemaakt van een hoge kwaliteit kristal en heeft een tijdloze uitstraling.

Serve it right 

Purismo decanteerkaraf

Een wereldwijn serveert goed uit de bijpassende handgeblazen Purismo decanteerkaraffen. De geur- en smaakstoffen van de wijn komen in de karaf beter vrij, waardoor de wijn proeft zoals de wijnmaker ze bedoeld heeft.

Zowel voor witte (inhoud 0,75 l) als rode wijn (inhoud 1,0 l) heeft Purismo een passende decanteerkaraf.

Proost! 

bierPurismo biedt meer dan wereldse wijnglazen. De bierdrinker heeft keuze uit drie verschillende bierglazen: een glas voor witbier (maat 243 mm), een flute voor pils (maat 200 mm) en een bierflute (maat 175 mm).

Champagne kan uit een champagneflute of -glas gedronken worden en voor dorstige gasten is er een waterglas.

Om Purismo compleet te maken is er ook een speciaal cognac-, grappa-, schnaps- en dessertwijnglas ontwikkeld. Of je nu kiest voor een wereldse wijn of een andere drank; Purismo laat een drank smaken.

En daar mag op getoast worden; proost!

Schermafbeelding 2013-08-16 om 11.25.12Alle glazen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kristal, de dekanteerkaraffen van glas. De adviesverkoopprijs van de wijnglazen is € 9,90 per stuk, van de bierflutes is dit € 13,90 per stuk, van het glas witbier € 16,90 en van de overige glazen € 9,90 per stuk. De adviesverkoopprijs voor de dekanteerkaraf voor witte wijn is € 39,00 en voor rode wijn € 44,00.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de verkooppunten? Kijk dan op www.villeroy-boch.nl of mail naar info@villeroy-boch.nl of bel met 030 247 34 70.

Over Villeroy & Boch 

Villeroy & Boch – met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland – heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen.

LinkedInFacebookPinterestEmailDeel dit!

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree

© 2014 Sjakes.com. Inloggen

web analytics
- Designed by Crystina creates & Gabfire Themes